Lunch
Lunch-Formules
Lunch-Menu
woensdag 12 donderdag 13, vrijdag14 november
Zalm gemarineerd, dillecrème, sinas, granaatappel en citrusvinaigrette
---
Hertfilet, peer, boerekool, peterseliewortel, kroketje en een wildjus met aroma van bosvruchten
45,00
Op woensdag, donderdag en vrijdag
's middags
----------------------------------
ALL-IN Lunch
woensdag 12 donderdag 13, vrijdag14 november
Zalm gemarineerd, dillecrème, sinas, granaatappel en citrusvinaigrette
---
Hertfilet, peer, boerekool, peterseliewortel, kroketje en een wildjus met aroma van bosvruchten
---
Dame Blanche (aan tafel geserveerd!)
--
Koffie
65,00
Op woensdag, donderdag en vrijdag
's middags
Chef’s Deal
3 gangen keuze menu
Vitello van hert, peer, zoete ui, compote vijg, rasp van kastanje
of
Noordzeekrab, mango, dille, en kaffirlimoen-olie
of
Gebakken ganzenlever, appel en peperkoek +5,00€
——
Pasta Mezze Maniche, boschampignons, verse truffel
of
Fazant, witloof, truffelkroketje en een Fine
Champagnesaus
of
Filet pur rund, pepersaus, Waldorf witloofsalade, verse friet +5,00€
——
Peer, chocolade en roomijs van honing
of
Tarte Tatin, vers vanilleroomijs, karamel
of
3 kazen van de Chariot met garnituur
80,00
Winteractie
Tijdens de maand november
67,00 ipv 80,00
Geldig op woensdag, donderdag en vrijdag!
Ofyr Friday Viva Espana 8 augustus
Chef Ivan bakt op de Ofyr de gerechten, Spaanse muziek op de achtergrond, Spaanse wijnen, genieten maar!! We starten met enkele bites, nadien een Tartaar van tonijn, Gamba à la plancha op de Ofyr, nadien stukje Iberico en we sluiten af met een Crema Catalan. Mmmmm
Menu
Geniet van een Gastronomische rit doorheen de gerechten, ontdek!