Lunch
Lunch-Formules
Lunch-Menu
Woensdag 12, donderdag 13, vrijdag 14 februari
Sashimi tonijn, en tartaar van langoustine, avocado en ponzu dressing
---
Skrei filet, fijne pasta, tomaat en zeekraal
45,00
Op woensdag, donderdag en vrijdag
's middags
----------------------------------
ALL-IN Lunch
Woensdag 12, donderdag 13, vrijdag 14 februari
Sashimi tonijn, en tartaar van langoustine, avocado en ponzu dressing
---
Skrei filet, fijne pasta, tomaat en zeekraal
--
Dame Blanche (aan tafel geserveerd!)
--
Koffie
65,00
Op woensdag, donderdag en vrijdag
's middags
Chef’s Deal
3 gangen keuze menu
Ravioli met verse truffel, ricotta en knolselder
of
Ravioli met verse truffel, ricotta en knolselder
---
Kalfsrib-eye gegrild op “Green Egg” witloof, wortlecrème, zilveruitje, broccolini, Espuma Bèarnaise
of
Gebakken Skrei, prei en jus met mosseltjes en bieslook, zachte aardappel
---
Tarte Tatin, vers vanilleroomijs - karamel - zeezout - gecarameliseerde amandel