Menu
Geniet van een Gastronomische rit doorheen de gerechten, ontdek!
“Experience" Menu
Carpaccio St-Jacobsvrucht, gemarineerde venkel en gember, dille-graanmosterd-dressing
To share
—
Tartaar runds, rode biet, radijs, crème bieslook en soyadressing
To share
—
Gebakken Skrei, prei en jus met mosseltjes en bieslook
—
Ravioli met verse truffel, ricotta en knolselder
To share
—
Kalfsrib-eye gegrild op “Green Egg” witloof, wortlecrème, zilveruitje, broccolini, Espuma Bèarnaise
—
Ananas gemarineerd, witte chcocoladecake, kokos en vanille ijs
95,00
6 gangen Sharingmenu
Wijnen per glas €10 - €13
Lunchmenu
Voorgerecht- Hoofdgerecht 45,00
All - in Lunch
Voor-hoofd-en nagerecht + koffie 65,00
Chef’s Deal
3 gangen keuze menu
Tartaar runds, rode biet, radijs, crème bieslook en soyadressing
of
Ravioli met verse truffel, ricotta en knolselder
---
Kalfsrib-eye gegrild op “Green Egg” witloof, wortlecrème, zilveruitje, broccolini, Espuma Bèarnaise
of
Gebakken Skrei, prei en jus met mosseltjes en bieslook, zachte aardappel
---
Tarte Tatin, vers vanilleroomijs - karamel - zeezout - gecarameliseerde amandel
80,00